Convocatòria per a resums decreixement Conferència de Barcelona

Crida a resums

DECREIXEMENT ECONOMIC AVUI

La segona conferència internacional sobre el decreixement econòmic per la sostenibilitat ecològica i la equitat social està planificada per finals de Març 2010 a Barcelona. Està organitzada per l’ Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA), la Universitat Autònoma de Barcelona (http://icta.uab.es), i la organització ‘Research and Degrowth’ (www.degrowth.net).  La conferència serà la continuació de la celebrada a l’abril del 2008 a París (continguts poden ser consultats a http://events.it-sudparis.eu/degrowthconference/en/).

Us convidem a presentar resums de 400 paraules de preferència en Anglès a l’email barcelona2010@degrowth.net abans del 30 Novembre 2009. La decisió pressa pel comitè científic sobre els vostres resums serà comunicada el 31 de Gener com a molt tard.

La conferència es centra en el ‘decreixement econòmic socialment sostenible’, i enllaça perspectives econòmiques, mediambientals i socials, amb un èmfasi en polítiques pràctiques i propostes concretes. Els articles acceptats seran presentats amb pòsters a la conferència i seran inclosos en les publicacions posteriors . Una edició especial amb els articles de la primera conferència a París està actualment en procés de publicació per la revista ‘Journal of Cleaner Production’.

La conferència a Barcelona tindrà un format especial, on l’eix principal seran uns tallers intensius on grups de participants discutiran propostes polítiques concretes i temes de recerca prioritaris. Experts convidats sobre el tema també donaran xerrades. La conferència tindrà lloc principalment en Anglès, i la traducció serà limitada. Més informació sobre la conferència es pot trobar a .

Si us plau envieu aquesta crida a les vostres xarxes. Estem també interessats en aconseguir més contactes que vulguin rebre informació sobre la conferència. Més informació concreta com el lloc de la conferència o el programa serà aviat disponible.

Si us plau envieu els vostres resums amb el títol, autor(s), afiliació i direcció en format word o openoffice sense formatejar o tabular, anomenat de la següent forma: nomdelautor_títoldelarticle_degrowthconference.

Esperem les vostres contribucions!

François Schneider, Giorgos Kallis, Joan Martinez-Alier, Marta Conde

This entry was posted in News and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.